*Превземено од denar.mk

Денар: На социјалните мрежи и во медиумите може да се сретне најава за наскоро отворање на резиденција Дабески, што всушност ќе претставува оваа резиденција?

Во октомври во Македонија почнува со работа нов центар со холистички пристап за живеење и грижа на возрасни лица. Токму како што индицира и самото име се работи за резиденцијален објект, кој е граден по сите стандарди регулирани според законската легислатива во Мaкедонија, но исто така е објект кој максимално ги има запазено сите европски стандарди. Сето ова, споено со една од најубавите локации каде што е сместена резиденцијата, во непосредна близина од центарот на Скопје во општината Сопиште, ќе овозможи убав и достоен живот на луѓето во повозрасни години, кои сакаат староста да им помине убаво.

Денар: Што може да очекуваат оние кои ќе се одлучат пензионерските денови да ги поминат во оваа резиденција?

Од технички аспект, резиденцијата нуди луксузен екстериер и ентериер, максимално пристапен и приспособен за комотно функционирање и на клиенти кои имаат физички потешкотии. Концептот е базиран на хотелско сместување, но исто така е комплетно опремен и со медицинска опрема и помагала, за станари кои ќе имаат потреба од ваква помош. Објектот е опкружен со убаво уреден двор со зеленило, прекрасна околина за убави прошетки и излети, а сепак многу блиску до центарот на градот. Од аспект на внатрешниот живот во резиденцијата, нашите клиенти се разбира дека ќе имаат комплетна нега зависно од потребите на секој клиент поединечно,од страна на обучен персонал, односно тим кој е составен од медицински лица, негувателки, социјален работник, психолог, физиотерапевт. Но сето ова се подразбира дека треба да постои во секоја ваква установа, ние во нашиот дом исклучително внимание ќе посветиме на социјалниот живот. Подготвена е исклучително богата програма со активности, во кои освен станарите во резиденцијата и самото семејство на нашите клиенти ќе има можност да биде вклучено.

Денар: Со каков капацитет ќе располага резиденција Дабески?

Резиденција Дабески има капацитет за сместување на 40 лица.

Денар: По што ќе се разликува Дабески од останатите центри за возрасни лица?

Резиденција Дабески програмата за клиентите ја подготвуваше по модел на шведски центри. Главниот акцент е даден на богато осмислен социјален живот, со активности кои на нашите клиенти ќе им го исполнат и разубават животот. Фитнес инструктор,јога инструктор, часови по зумба, пикник, театар, тематски забави се само дел од големата палета на активности. Иновативноста исто така се однесува и во делот на психо-социјалната поддршка. Пред да одлучат да се приклучат кон нашето семејство во резиденцијата, клиентите имаат можност во нивните домови да се сретнат и запознаат со дел од персоналот. На членовите на  семејствата доколку им е потребно исто така можат да добијат ваква поддршка. Исто така на располагање на клиентите ќе биде и личен асистент, кој ќе обезбедува целодневна асистенција во случаи ако клиентот сака да оди на гости, во шопинг, во посета на семејството и сл. И кога ќе ги земеме во предвид сите перформанси на овој центар, почнувајќи од самиот изглед на објектот, посветен и добро обучен персонал, иновативна програма, сето ова спакувано во пакет кој е со навистина пристапна цена, резиденција Дабески навистина ќе се разликува од повеќето вакви центри во земјата.

Денар: Колкав е досега интересот на граѓаните за услугата која ја нудите?

Иако кампањата се уште не е во полна динамика, засега информациите се однесуваат само на најава, интересот е доста голем. Се јавуваат потенцијални клиенти, кои во најголем процент ги интересира богатата програма за социјален живот, што нас особено не радува.

 

Денар: Кои се придобивките од животот во центар како што е Дабески?

Староста може да биде убава. Тоа е одлука наша лична и само од нас зависи дали и како ќе ја поминеме. Староста не треба да значи изолираност, осаменост и денови поминати само во очекување да се видите или слушнете со најблиските. Староста треба да биде долго очекуван период во кој ќе го правиме сето она што претходно не сме можеле, заради обврски со семејството, децата, кариерата…Ние, кога ја подготвувавме програмата за центарот се базиравме на нашите лични очекувања што ќе ги имаме кога еден ден и самите ќе бидеме во оваа резиденција. Во оваа резиденција, приоритет се индивидуалните желби и потреби и живот исполнет со грижа, љубов, дружење и смеа. Тоа е животна придобивка, која овој центар ќе ја овозможи.

Денар: Кога го очекувате вселувањето на првите станари во резиденција?

Првите станари ги очекуваме во Октомври, веќе пред крај се подготовките за нивното ДОБРЕДОЈДЕ. За првите 10 станари е подготвен и дополнителен промотивен пакет, кој е доста примамлив и интересен. Нашиот тим е подготвен и со нетрпение ги очекуваме нашите станари за заедничка дружба.

Повеќе информации за резиденцијата може да се најдат на следниот линк: https://www.facebook.com/DomZaStariRezidencijaDabeski/

Recent Posts

20,745 Comments

 • Revolutional update of SEO/SMM software “XRumer 16.0 + XEvil”:
  captcha solving of Google, Facebook, VKontakte, Yandex, Solve Media,
  and more than 8400 another types of captchas,
  with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
  You can connect XEvil 2.0 with all most popular SEO/SMM programms: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other software.

  Interested? Just Google for “XRumer 16 + XEvil 2.0”, or you can find intro movie in YouTube: “XEvil: new OCR – captcha solver”
  See you later 😉

 • Do you feel the pain of acid reflux? Do you feel a fire inside your chest? Are you miserable? Are you ready for the issues to stop? Continue reading to find out how. Keep reading to learn to control acid reflux for good and to end the misery for good.

  You may need to balance out hydrochloric acid amounts in your body if you want to reduce acid reflux and its symptoms. You can do this, for instance, by using sea salt rather than table salt. Sea salt has chloride and minerals that are good for the stomach and prevent acid.

  https://www.viagrasansordonnancefr.com/sildenafil-pfizer-prix-citrate-100mg/

 • Для диагностики нарушений эрекции, определения их возможных причин и выбора адекватного лечения нуждаться собрать толстый медицинский анамнез и врать тщательное физикальное обследование. Сексуальная активность представляет обыкновенный опасность быть заболеваниях сердца; в связи с этим заранее началом любой терапии пропорционально поводу нарушений эрекции костоправ может посчитать нужным обследование сердечно-сосудистой системы. Сексуальная активность является нежелательной у пациентов с сердечной недостаточностью, нестабильной стенокардией, перенесенным в последние 6 месяцев инфарктом миокарда или инсультами, угрожающими жизни аритмиями, артериальной гипертензией (АД>170/100 мм рт.ст.) alias гипотензией (АД<90/50 мм рт.ст.).

  В клинических исследованиях http://ofarma.ru – лучшая фарма для взрослых показано отлучка различий в частоте развития инфаркта миокарда (1.1 на 100 особа в год) либо частоте смертности через сердечно-сосудистых заболеваний (0.3 на 100 человек в год) у пациентов, получавших поделка Виагра®, по сравнению с пациентами, получавшими плацебо.

  ===========

  женская виагра в аптеке спб
  заказать сиалис в спб
  левитра где купить
  продажа препарата сиалис
  набор пробник дженерики
  сиалис оригинальный купить
  женская виагра цена в аптеке спб
  купить дженерик в петербурге
  я не могу возбудиться
  быстрая эакуляция
  как продлить полвой акт
  эрекция члена
  как продлить половой акт виагра
  виагра в аптеке цена
  продляет ли виагра половой акт

 • Picking The Largest Net Hosting Appointment Provider representing 2017

  To get excellent putting into play you need to pick the most skilfully web hosting provider destined for 2017. Snare hosting is purely described as a place that manages the websites of individuals and organizations.

  So what surely is web hosting waiting, well, it is a band that offers a space on a server (computer) where they can landlord your website files and equip Internet connectivity to suffer other computers to get further access to the files on your site.

  On a always essence, thousands of people are registering domain names and hosting their websites after their actual eat or their modish business. At any rate, how do you actually be versed where to schedule your realm reputation and what amenities provider to beckon up with for your net hosting services.

  Is that manifestly understandable?

  Conceivably not entire lot is neaten up, except if you be sure that your website consists of a medley of computer files like images, videos and HTML files, aggregate others, that are incorporated in it. To be masterly to go down up your website and appropriation your files on the Internet, you be short of a wonderful computer or server that has a high-speed Internet connection.

  The Difference between Web Hosting and Observations Center

  When we listen to the denominate “spider’s web hosting” this is commonly referred to the server hosting your website. This can also mode the hosting institution, which rents the server space. On the other hand, statistics center is the facility that houses the servers. This could be as cheap as a cell or as socking as a house or a stupendous structure that has respective power supplies, data communication connections, safe keeping devices or environmental controls like tell outfit and fire suppression.

  In widespread, there are 4 types of net hosting, namely: Shared, Dedicated, Accepted Own Server (or VPS) and the nicest Cloud entanglement Hosting 2017. All of these hosting servers go as a center to count on your website. They differ in the storage intelligence, technological acquaintance requirements, server speed, authority over and reliability. Cause to’s swipe a deeper look into the differences volume these unusual types of trap hosting:

  Shared Hosting

  It is called shared hosting since a website shares the unchanging server with numerous other sites, which commonly reach from a two to thousands. All domains may share the same paddling pool of server resources like the CPU and RAM. Since this comes at a very sorry appraisal, the majority of websites that contain homely movement levels using client software opt to be hosted on this type of server. This is also an entry-level alternate, since it alone requires tiniest complicated knowledge.

  Dedicated

  This genus of server provides maximal restraint on the spider’s web server where the website is stored. So, you comprise the server all to yourself since your website is the only one hosted there.

  VPS

  VPS hosting splits a server into different understood servers, where every website is hosted on its own server but in reality, it is sharing the unchanging server with a scattering users. With this hosting, users bear their very own practical accommodation as kind-heartedly as a safer hosting environment. This is superlative instead of websites that require more control at the server constant, but do not like to spend more on a dedicated server.

  Cloud hosting

  This sort of hosting provides boundless ability to dispense with aged traffic. In cloud hosting, a set apart of servers (cloud) conspire to army very many websites. It lets numerous computers on simultaneously to manage violent movement spikes looking for any explicit website.
  Diverse types of Shared hosting services

  Nowadays, there are a variety of types of most talented spider’s web hosting at one’s disposal on the basis of features and services provided close to hosting companies, in behalf of instance, programming languages and database access. The two main kinds of shared hosting are;

  • Linux-based network hosting

  • Pre-eminent windows-based snare hosting 2017

  great web hosting
  There are a few hosting accommodation providers offering Windows-based shared hosting in the UK because its interpretation is much decrease than Linux-based hosting servers. On the other hand, Linux hosting is at times considered the most popular and cheapest web hosting solution across the country. In Linux hosting, the server runs on cPanel that only runs under the aegis Linux operating system. High-performance, spring, compatibility, reliability, and affordability are some of the pivotal features of Linux-based hosting services. Generally, a tolerable worship army package offers minimum 150 GB of disk space and at least 2 GB of bandwidth with an uptime pledge of 99.95%.

  the best website hosting

  Things to be wary of when looking exchange for a hosting companions

  best web hosting
  Unconstrained domain: In your search after a entanglement hosting company you will take place across a company offering a loose domain. While the stock dominion dive too good, you should note that the kingdom belongs to the company. When you establish your plot using the realm you may be studied to become lodged with the band or accept it at an unusually exalted price.

  Unrestrained storage: While most companies determination advertise that they are providing emancipated hosting, this isn’t forever the case. In the forefront you send away to a hosting associates, inception go through its terms of service.
  After reading the article, you would now be in a situation to earn a choice for the first-rate Web Hosting providers that are apt for your needs. As per the statistics, a okay hosting company grows at imagined rate. It has giant reviews In most cases . Also, the functionalities are at substandard with any other hosting provider at a much affordable price. The other hosting providers are also sizeable in their own trail, but you would need to study more in detail regarding them but whole element is infallible that you should make the most suitable cobweb hosting for your charge instead of 2017 so that you put on the market splendid advance and help to your customers etc.

  top website host

 • Недавно заказала себе смарт-карту City Life и не нарадуюсь!
  Сразу после оплаты ей уже можно пользоваться!
  Стоит она 1250 рублей, но за такую сумму получаешь гораздо больше!
  Скидки и кешбэк в онлайн-магазинах, ресторанах, такси в Москве и СПб,
  а скоро и во всех города России, на авиабилеты, отели, скидка 20% на мобильную связь,
  и это далеко не полный перечень!
  Компания развивается и предлагает стать её партнёром!
  Порекомендовав её друзьям можно не только вернуть стоимость карты, но и заработать на этом))
  Стоимость не реферальной карты 2000 рублей, но если пройти по реферальной ссылке, карта будет стоит всего каких то 1250 рублей!!
  Которые оправдаются при первых же покупках. https://goo.gl/CivLeH
  Если Вы ищите работу на дому или просто подработку в интернете
  в компании реализована партнёрская программа которая позволяет прилично зарабатывать!
  Для партнёров бонусом идут курсы обучения Английского языка (Яна Граусова) и
  курсы Grant Cardone – стоимость этих курсов больше, чем стоит партнёрский пакет Бизнес! И это далеко не всё!! ))
  City Life – это лучшие скидки и кешбэк по всей России и странам СНГ – в одной карте.
  А также отличный способ начать свой бизнес с нуля.
  Присоединяйтесь!! ))

 • ПРОДВИЖЕНИЕ САЙТОВ ОТ ПРОФЕССИОНАЛОВ С ОПЫТОМ ОТ 10 ЛЕТ.
  ” Работаем с умом, говорим как люди, даем пользу, достигаем результат ”
  ПОЛУЧИТЕ БЕСПЛАТНО РАСЧЕТ СТОИМОСТИ ПРОДВИЖЕНИЯ. Цена продвижения от 50000руб.
  Использование программ и различных скриптов для увеличения продаж в интернете
  https://vk.com/asgardcapital

 • Clomiphene 50 mg
  Clomifene, also known as clomiphene, letrozole vs clomid over 40 is a medication cast-off to treat infertility in women who do not ovulate. This includes those who hold polycystic ovary syndrome. Usage results in a greater chance of twins. It is entranced close mouth sometimes a day.
  Clomifene is useful in those who are infertile sufficient to anovulation or oligoovulation Basis is lacking on the put to use of clomifene in those who are infecund without a known reason. In such cases, studies participate in observed a clinical pregnancy amount 5.6% per circle with clomifene treatment vs. 1.3%–4.2% per round without treatment
  Clomifene has also been old with other assisted reproductive technology to increase star rates of these other modalities
  Right timing of the drug is prominent; it should be taken starting on about the fifth time of the run, and there should be common intercourse.

 • Pregabalin 150mg
  Pregabalin (label name “Lyrics”) thuoc pregabalin capsules 75 mg wellbutrin – antiepileptic soporific, a derivative of gamma-aminobutyric acid. In to boot, it is striking and is unbigoted of since neuropathic toil, and hunger disorder anxiolytic (anti-anxiety) effects in its pertinence develops like individual maddened, like to the outcome of benzodiazepines, which gives him an utility once more other anti-anxiety medications. Studies also put on its effectiveness after the treatment of inveterate pain associated with diseases such as fibromyalgia and spinal file injury.
  Pregabalin is included in the pregabalin150mg.top tip of principal and essential medicines

 • its nice i really wanted to learn about particles thanks for providing your teachings through this website please provide more tutorials on particles

 • Добрый день Открылся свежий и востребованный сайт! Так что, добавляйте его в закладки и получайте новости первым http://antinob.ru/ – Антинуб ру отзывы о кинофильмах Антинуб ру отзывы о кинофильмах

 • Girl + Boy + Man Videos Photos child pornography
  Kinderpornografie

  >
  Links:1 >>> gg.gg/4evwt <<>> goo.gl/FvOLGb <<>> xfun.cc/3oy83 <<
  >
  >
  >
  >

 • Pregabalin 150 mg capsules
  Pregabalin (brand repute “Lyrics”) alzain pregabalin side – antiepileptic soporific, a copied of gamma-aminobutyric acid. In addition, it is exceptional and is well-versed since neuropathic sorrow, and appetite procure anxiolytic (anti-anxiety) effects in its claim develops like a chance, like to the purport of benzodiazepines, which gives him an utility once more other anti-anxiety medications. Studies also staged its effectiveness for the treatment of durable anguish associated with diseases such as fibromyalgia and spinal something over on someone a stretch injury.
  Pregabalin is included in the pregabalinhelpyou.top reward advise of depreciative and uncomplicated medicines

Leave a Reply

Your email address will not be published.