Дабески Лукс

Резиденција Дабески ЛУКС е центар со холистички пристап за живеење и грижа на возрасни лица, чија основна дејност е сместување на возрасни лица, нудејќи им

ПОВЕЌЕ

Видео Презентација

Приватната установа за социјална заштита на стари лица ,,Резиденција Дабески’’ е центар со холистички пристап за живеење и грижа на возрасни лица, чија основна дејност

ПОВЕЌЕ

Интервју: Даниела Дабеска

*Превземено од denar.mk Денар: На социјалните мрежи и во медиумите може да се сретне најава за наскоро отворање на резиденција Дабески, што всушност ќе претставува

ПОВЕЌЕ